Taller de MICROMOVIMENTS (17-07-2015)

Divendres 17 de juliol, a les 19:30h a la sala del 2n pis
de
Can Carner Carrer de Les Joies, 11-13 Moià.

Serà impartit per Pilar Sánchez Herrero (usuària núm. 6 del BdT), persona que a través d’una llarga experiència ha anat adquirint un munt de coneixements sobre teràpies alternatives i millora del benestar corporal, a través de tècniques senzilles però molt efectives.

No es tracta tant de fer una activitat saludable amb un monitor i en un lloc concret de manera regular (com per exemple podria ser anar a un gimnàs un cop a la setmana), sinó que es tracta d’ADQUIRIR tècniques i hàbits senzills i APRENDRE a cuidar-nos i guarir-nos a nosaltres mateixos.

La Pilar S. Herrero ens ho presenta així:

L’esquena és un meravellós entramat de músculs lligats a l’esquelet que ens permet caminar drets i fer un munt de moviments . Per això està contínuament en tensió i sovint ens pot molestar.
En aquesta taller aprenem uns exercicis fàcils de fer a casa o a la feina i en pocs minuts treure tensions i relaxar tota la musculatura.
Podràs: evitar que es facin contractures; facilitar que es desfacin si n’hi ha alguna; aixecar-te més descansat als matins i acabar el dia més feliç.
El taller durarà 1 hora y mitja i després podràs demanar hores particulars per ampliar o millorar els micromoviments.
Cal portar roba i calçat còmodes.

Per inscriure’s a aquesta sessió de Taller de Micromoviments, poseu-vos en contacte per telèfon o per correu electrònic amb Pilar Sànchez Herrero (dades en el llistat d’usuaris del Banc del Temps) o a través del següent formulari:

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Tallers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.