CICLE de XERRADES i TALLERS DE PRIMAVERA 2016 (actualitzat)

Benvolguts/des,

Estem organitzant uns grups d’aprenentatge de llengües en el marc del sistema d’intercanvi lingüístic “Aprenem” (www.aprenem.blog.cat), basat principalment en l’aprenentatge a través de la conversa, on els participants ofereixen la llengua que saben i poden aprendre qualsevol altra que els interessi.

Aquests tallers lingüístics són gratuïts, tant per part dels monitors com per part dels alumnes, i estan impulsats des de la Secretaria del Banc del Temps, però hi poden participar persones tant de dins com de fora del Banc del Temps.

Avui hem tingut una reunió preparatòria i s’ha concretat un grup d’aprenentatge de llengua francesa (els dimecres, de 19 a 20h, a Can Carner) i un altre de llengua esperanto (els dimecres, de 20 a 21h, també a Can Carner).

Hi ha en previsió poder oferir llengua anglesa en espera de tenir algun monitor disponible (si s’arriba a fer, seria els dijous de 19 a 20h), i de poder oferir llengua catalana en cas que hi hagués demanda d’alumnat (si s’arriba a fer seria els dijous de 20 a 21h).

Els qui no hàgiu assistit a la reunió preparatòria i estigueu interessats a participar-hi com a monitors o com a alumnes, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Banc del Temps (bdtmoianes@inventati.com) o respongueu directament aquest mateix correu.

Els tallers d’aprenentatge lingüístic comencen dimecres que ve dia 6 d’abril, a Can Carner.

Per altra banda, dir-vos que s’ha suspès el taller de cuina vegana que hi havia previst com a activitat d’aquesta setmana. La propera activitat serà el divendres de la setmana que ve, 8 d’abril, taller pràctic: “Aprendre a fer creppes” (aula de cuina de Can Carner, 19:30h).

Us adjunto el calendari definitiu d’activitats fins el maig, amb la correcció d’un l’error en l’horari aparegut anteriorment del darrer taller (Introducció a l’Escriptura narrativa) del divendres 27 de maig, que serà a les 19:30h.

Jordi Perera (coordinador)

Agenda Activitats BdT Primavera 2016 (v.1.3)

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Tallers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.