Taller Micro-moviments 18-11-2013

taller-micromoviments-18-11-2016

Benvolguts/des,

La Pilar Sánchez ens ofereix un taller pràctic de Micro-moviments, el proper divendres 18 de novembre a Can Carner (Carrer de Les Joies, 11-13 Moià), a les 19 hores. Ella mateixa ens ho descriu així:

L’esquena té un meravellós entramat de músculs lligats a l’esquelet que ens permet caminar drets i fer un munt de moviments. Per això està contínuament en tensió i sovint ens pot molestar.

En aquest taller aprendrem uns exercicis fàcils de fer a casa o a la feina i en pocs minuts treure tensions i relaxar tota la musculatura. Amb pilotes de diferents mides i duresa, practicaràs senzills exercicis que relaxaran la teva esquena, traient o prevenint contractures. Et sorprendrà el resultat.

Podràs aixecar-te més descansat als matins i acabar el dia més feliç.

 

– Us recordem que és convenient inscriure’s prèviament al taller per tal de poder disposar dels materials necessaris, que costaran aproximadament uns 4€ per participant (la inscripció per telèfon o WhatsApp al número 627 499 452, o a traves  del formulari de contacte.)

– Les persones usuàries del BdT poden portar altres persones convidades. Es cobrarà mitja hora a cada participant, independentment de la durada del taller i del nombre d’assistents. Les hores de taller del convidat es cobraran a la persona usuària que el convida, a partir de la segona vegada que assisteixi a qualsevol dels tallers com a no usuari del BdT.

Jordi Perera (coordinador)

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Tallers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.