Receptes del taller de fer pa

  1. Recepta per fer Pa gran amb farina d’espelta (80%) i farina de sègol integral (20%)
    Amb un 31% de massa mare per obtenir un pa de motllo de 1,550 Kg aproximadament.
    Apropiada per models amb el recipient gran de dues pales (pinPAN 1.3).Aquesta màquina ja no la fabriquen. Alternativa: Unold 68511 o pinPAN 1.2.
    .
  2. Recepta per fer Pa mitjà amb farina d’espelta (80%) i farina de sègol integral (20%)
    Amb un 29% de massa mare per obtenir un pa de motllo de 1,087 Kg aproximadament.Apropiada per models amb el recipient mitjà (pinPAN 1.2).
    .
  3. Recepta per fer Pa gran amb 4:30h en la PinPan 1.2 (actualització febrer 2021)
    Amb un 30% de massa mare per obtenir un pa de motlle d’1,620 Kg aproximadament.

  4. Recepta per fer Pa petit amb farina d’espelta (80%) i farina de sègol integral (20%)
    Amb un 30% de massa mare per obtenir un pa de motllo de 990 gr. aproximadament.
    Apropiada per models amb el recipient petit (pinPAN 1.0).
    Aquesta màquina ja no la fabriquen. Alternativa: Unold 8695.

Totes les màquines de fer pa enllaçades tenen el motlle sense tefló. Com a recobriment ant-adherent, o bé el porten ceràmic sol-gel, o bé de Quantanium. Les màquines de fer pa amb el motllo recobert amb tefló son més barates, però desprenen PFTE (polifluorotetraetilè) que és tòxic.